Veerdijk 26 - 1531 MS Wormer - Tel: 075 - 6406309 - Email: info@watersportcentrum-wormer.nl

Onderhoud/schade

Info /Openingstijden Openingstijden

Links

Diversen

Aanbiedingen

Reactie’s klanten

SPECIALE

WEB-SHOP

Boot verhuur

Sloepvaren: dat kan nu ook elektrisch!

 

Bij Watersport Centrum Wormer zijn ze helemaal verguld met een nieuwe sloep in het assortiment: de Admiral 470 de luxe elektrisch. Mocht je nog altijd denken dat je met elektrisch varen niet zo ver komt, dan heb je het mis. Met deze sloep kun je gerust vier tot vijf uur varen.

 

Elektrisch varen is in alle rust varen. Je hoort het water klotsen, kunt als stuurman ook mee doen met het gesprek achter op de boot en opvarenden en omgeving hebben geen last van herrie en stank. Een stuk vriendelijker voor het milieu, maar ook praktisch zijn er veel voordelen. Geen gedoe meer met benzinetankjes, diesel tanken of je motor winterklaar maken.

Ed Sijbrandij van Watersport Centrum Wormer: “Tanken is een kwestie van even de stekker inpluggen en dat hoeft lang niet zo vaak als men denkt. Zelfs op vol vermogen kun je met de sloep die ik heb liggen minstens vier uur op pad.”

Emissievrij varen heeft de toekomst. In veel natuurgebieden mag je alleen nog maar elektrisch varen en steeds meer gemeenten geven ook de voorkeur aan elektrisch. In Amsterdam betaal je nu al minder havengeld als je elektrisch vaart en naar verwachting zal de gemeente het elektrisch varen gaan verplichten.

Geïnteresseerd? Op Duurzaan.nl lees je het volledige artikel en natuurlijk ben je welkom bij Watersport Centrum Wormer om de elektrische sloep te komen bekijken!